سازمان ملل در همکاری با برنامه اکادمیک آلبرت آنشتاین در ۵۰ کشور جهان، زمینه پیشبرد تحصیلات عالی را برای پناهندگان فراهم میکند. اگر پناهنده هستید و میخواهید که در این برنامه سهم بگیرید، این مطلب را بخوانید.
کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان در همکاری با برنامه آلمانی اکادمیک آلبرت آنشتاین برای پناهندگان (DAFI) زمینه پیشبرد تحصیلات عالی را برای پناهندگان در کشورهای مختلف، از چند دهه به این طرف فراهم میکند. منابع مالی پیشبرد تحصیلات عالی را (DAFI) میپردازد اما مدیریت این برنامه را دفتر نمایندگی سازمان ملل در امور پناهندگان به پیش میبرد.
این برنامه کسانی را زیر چتر قرار میدهد که در کشور میزبان نمیتوانند به دلیل فقر و تنگدستی تحصیلات شان را ادامه بدهند.
هرچند این برنامه همه مردان و زنان را در بر میگیرد، اما شانس زنانی که قبلاً تحصیلات شان را تا سطحی به پیش برده اند و افراد دارای معلولیت بیشتر میباشد.
برنامه "دافی" هزینه دانشگاه، تجهیزات لازم برای پیشبرد تحصیلات، غذا، حمل و نقل و محل بود و باش را برای متقاضیان میپردازد.
افزون بر آن، این برنامه زمینه فراگیری زبان، کمک های روان درمانی، برقراری ارتباطات و حمایت همه جانبه دیگر را نیز برای درخواست کنندگان واجد شرایط فراهم میکند.
واجد شرایط بورسیه تحصیلی "دافی" کیست؟
کسانی که:
- به حیث پناهنده به رسمیت شناخته شده و مدرک معتبر داشته باشند
- دوره لیسه عالی را موفقانه با نمرات خوب به پایان رسانده باشند
- برای ادامه تحصیلات دانشگاهی هیچ حمایت دیگری دریافت نکنند
- رشته تحصیلی را انتخاب کنند که سه یا چهارسال زمان ببرد
- در آغاز تحصیلات از ۲۸ ساله بیشتر نباشند
- عضو دیگری از خانواده اش بورسیه «دافی» دریافت نکنند
در کدام کشورها بورسیه تحصیلی "دافی" داده می شود؟
در سال ۲۰۱۸، بورسیه دافی در ۵۰ کشور جهان در دسترس است. این کشورها شامل بنگله دیش، هندوستان، ایران، قیرغیزستان، پاکستان، تاجیکستان، آذربایجان، روسیه، ترکیه، اوکرایین الجزایر، مصر، اقلیم کردستان در عراق، اردن، لبنان، موریتانی، مراکش، سوریه، یمن، بنین، بوتسوانا، بورکینا فاسو، بوروندی، کامرون، چاد، ساحل عاج، اریتریا، اتیوپیا، گامبیا، غنا، گینه، گینه بیساو، کینیا، لایبریا، مالی، موزامبیک، نامیبیا، نیجر، نیجریا، رواندا، سنگال، افریقای جنوبی، سودان جنوبی، سودان، تانزانیا، توگو، اوگاندا، زامبیا، زیمباوه و اکوادور میشوند.
متقاضیان میتوانند برای دریافت معلومات از طریق این ایمیل آدرس (hqeduc@unhcr.org) در تماس شوند.
پناهندگانی که میخواهند خود را نامزد بورسیه تحصیلی نمایند، میتوانند از این طریق اقدام کنند.