یازده مهاجر در برابر سواحل الجزایر در آب غرق شدند
براساس گزارش ها ۱۱ مهاجر که قصد سفر به اروپا را داشتند، در نزدیک سواحل الجزایر در آب غرق شدند. پنج تن به شمول دو کودک نجات داده شدند.
براساس گزارش ها ۱۱ مهاجر که قصد سفر به اروپا را داشتند، در نزدیک سواحل الجزایر در آب غرق شدند. پنج تن به شمول دو کودک نجات داده شدند.
از نظر کمیسیون اتحادیه اروپا، همکاری با کشورهای مبدا در بسیاری از موارد در بخش پس فرستادن پناهجویان پذیرفته نشده باید بهبود یابد.
امین، جوان الجزایری پس از گذشت حدود یک سال از اقامتش در آلمان، با یک زن جوان آشنا شد و به او دل باخت. او دو سال پس از آغاز این پیوند، به الجزایر اخراج شد. از آن زمان به بعد، هر دو طرف تلاش کرده اند که از این فراق رهایی یابند، اما موفق نشده اند. قصه زندگی امین را از زبان خودش مطالعه کنید:
بسیاری از مهاجران از کشورهای غربی و مرکزی افریقا که سفرشان را نیمه تمام می گذارند و به نزد خانواده های شان بازمی گردند، دچار مشکلات جدی روحی و روانی می شوند. در برخی موارد مردم به آن ها به جشم افراد «شکست خورده» می نگرند.
یک کشتی مسافربری فرانسوی ١٨ مهاجر را از دریای مدیترانه نجات داد. این مهاجران سوار بر یک کشتی موتوری و از چندین روز در دریا سرگردان بودند.
پولیس اسپانیا یک شبکه بزرگ قاچاقبران بنگلهدیشی را که در مسیر نیم قاره هند، افریقا و مدیترانه فعال بودند درهم شکست. این شبکه، مهاجران را از کشورهای جنوب آسیا به افریقا و سپس از طریق مدیترانه به اسپانیا انتقال میداد.
عاشور در سال ٢٠١٧ به عنوان مهاجر وارد شهر مارسی در جنوب فرانسه شد. او که در آن هنگام زیرسن بود به چنگ یک شبکه قاچاقبر مواد مخدر گرفتار شد. او در گفتگو با مهاجر نیوز سرگذشتش را بیان کرده تا به دیگران کمک کند در « انتخاب خود» هوشیار باشند.
شورای فدرال آلمان (بوندس رت) یک بار دیگر راجع به دستهبندی کشورهای مغرب یعنی مراکش، الجزایر و تونس به حیث کشورهای مبدا امن رایزنی میکند. اما نباید فراموش کرد که همجنسگرایان زن و مرد در هر سه کشور مورد پیگرد قانونی قرار میگیرند.
در تلاش برای تسریع روند اخراج پناهجویان رد شده، کمتر از نیمی از اعضای پارلمان آلمان (بوندستاگ) به تغییر جایگاه قانونی الجزایر، تونس، مراکش و گرجستان رای دادند. افغانستان کشور مبدأ امن نیست اما اخراج پناهجویان رد شده به این کشور با توجه به شرایط، صورت میگیرد.
شهروندان کشورهایی که درآلمان «امن» تلقی می شوند، بسیار به ندرت پناهندگی دریافت می کنند. دویچه وله می خواهد بداند که این لیست برای شهروندانی که نام کشورهای شان در آن ثبت شده، چه معنایی دارد و چرا برخی نسبت به بخش هایی از این فهرست نظری انتقادی دارند.
پس از توافق آلمان با سه کشور افریقایی موسوم به «کشورهای مغرب»، اخراج مهاجران این کشورها از آلمان شدیداً افزایش یافته است. وزارتهای داخله و خارجه آلمان سعی دارند تا همکاریهایشان در زمینه بازگرداندن پناهجویان را بیشتر کنند.
تعدای زیادی از پناهجویان به شمول شهروندان افغانستان که در بوسنیا گیرمانده اند می گویند که چندین بار تلاش کرده اند تا به صورت غیرقانونی وارد کرواسیا یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا شوند. آنان پولیس کرواسیا را متهم می کنند که با ایشان برخورد خشونت آمیز داشته و حتی پول ها و تیلفون های شان را از آنان گرفته است.