کشتی نجات آلمانی حامل ۱۰۹ مهاجر در ناپل رسید
کشتی نجات سازمان امدادی آلمانی "سی آی ۴" از مقامات ایتالیا اجازه دریافت کرده است که بالاخره با ۱۰۹ مهاجر نجات داده شده از دریا به ساحل ناپل لنگر اندازد.
کشتی نجات سازمان امدادی آلمانی "سی آی ۴" از مقامات ایتالیا اجازه دریافت کرده است که بالاخره با ۱۰۹ مهاجر نجات داده شده از دریا به ساحل ناپل لنگر اندازد.
کمشنر حقوق بشر شورای اروپا فرمان جدید دولت ایتالیا در مورد نجات جان پناهجویان از سوی کشتیهای نجات سازمانهای غیردولتی را نقض قوانین بینالملل خواند.
نیروهای گارد ساحلی ایتالیا حدود ۴۶ مهاجر را در آب های مالتا از خطر مرگ نجات دادند. این نیروها، هشت جسد را نیز از آب بیرون کشیده اند که در میان آنان جسد یک خانم حامله نیز وجود دارد.
ایتالیا و لیبیا با هم توافق کردند که در آینده اقدامات شدیدتر علیه مهاجران غیر قانونی در بحیره مدیترانه انجام شود. به این منظور ایتالیا می خواهد برای گارد ساحلی لیبیا، با پول های اتحادیه اروپا، ۵ قایق تندرو تهیه کند.
۱۳۰ پناهجو از ایتالیا به المان انتقال داده شدند. قرار است آلمان ۱۸۰ مهاجر دیگر را به منظور کاهش فشار از کشور های مدیترانه ای از ایتالیا به این کشور انتقال دهد.
امدادگران سازمان "داکتران بدون مرز" ۱۳۰ مهاجر را از بحیره مدیترانه نجات دادند. براساس اظهارات این سازمان طی دو عملیات نجات، شامگاه سه شنبه ۶۹ تن از یک قایق پلاستیکی نجات یافتند و ۶۱ تن از یک قایق پلاستیکی کوچک دیگر صبح چهارشنبه نجات داده شدند.
بر بنیاد یک گزارش، پناهجویان احتمالا در کشتی هایی که بین ایتالیا و یونان در حرکت بوده اند، به صورت سیستماتیک در قفس های فلزی کوچک و مکان های تاریک دیگر در قید نگه داشته شده اند.
دو کشتی نجات خصوصی پناهجویان به بندر "آنکونا" در شمال ایتالیا لنگر انداختند. سازمان "داکتران بدون مرز" که کشتی "جیو بارنتس" را هدایت می کند، گفته است که ۷۳ مهاجر نجات یافته از جمله ۱۹ خردسال بدون همراه، سرانجام پس از سفر طولانی از کشتی پیاده شدند.
یکی از مسافران قطاری که شام دوشنبه از ایتالیا راهی فرانسه بود، هنگام بازرسی پولیس در منطقۀ منتون گاروان در جنوبشرقی فرانسه در بالای بام قطار به اثر برق گرفتهگی جان باخت.
سازمان داکتران بدون مرز که بر قایق های مهاجران در بخش مرکزی بحیره مدیترانه نظارت میکند، روز دوشنبه گفت، گارد ساحلی ایتالیا حدود ۵۰ تن را از آب بیرون کشید و به محل امنی انتقال داد. پیش از این مهاجران به صورت مکرر خواهان کمک شده بودند.
ایتالیا در مقایسه با کشورهای همسایه مانند فرانسه و آلمان از سال ۲۰۲۱ به این طرف کمترین رقم پذیرش مهاجران را داشته است. آلمان با ۲،۲ میلیون تن بیشترین تعداد مهاجران را پذیرفته است.
کشتی های نجات «Humanity 1» و «گئو بارنتس» اجازه یافتند برای پیاده کردن صدها فرد نجات یافته وارد بندرهای ایتالیا شوند. آن ها قبل از آن روزهای طولانی با مجموعا ۵۰۰ سرنشین در آب های بحیره مدیترانه انتظار می کشیدند.