ایرلند: دو پناهجوی افغان به دلیل بی سرپناهی به دادگاه شکایت کردند
دو پناهجوی افغان در ایرلند به دلیل بی سرپناهی علیه دولت این کشور شکایت کردند. قاضی دادگاه گفته است که یک تن از این مهاجران خود را زیرسن معرفی کرده و این ادعا تحت بررسی قرار دارد.
دو پناهجوی افغان در ایرلند به دلیل بی سرپناهی علیه دولت این کشور شکایت کردند. قاضی دادگاه گفته است که یک تن از این مهاجران خود را زیرسن معرفی کرده و این ادعا تحت بررسی قرار دارد.
حکومت ایرلند یک برنامه را برای تنظیم جایگاه قانونی بیش از ۱۷ هزار مهاجر تصویب کرده است که در این کشور زندگی میکنند و مدرک اقامت ندارند. گفته شده بود که این طرح در ماه جنوری آغاز میشود و متقاضیان در طول یک مهلت شش ماهه می توانند برای اشتراک، درخواست بدهند.
یک ائتلاف متشکل از سازمانهای غیردولتی ایرلند از دولت این کشور میخواهد تا به سیستم «تحقیرآمیز» سرپناه «دایرکت پروویژن» برای پناهجویان پایان دهد. دولت ایرلند تعهد کرده بود تا سال ۲۰۲۴ به این سیستم پایان دهد، اما به گفته سازمان های غیردولتی، هیچگونه اصلاحات جدی برای رعایت این مهلت انجام نشده است.
ایرلند در نظر دارد در چارچوب برنامه الحاق خانوادگی، حدود ۵۰۰ تن از افغانها را در این کشور بپذیرد. این افراد اعضای خانواده و نزدیکان افغانهایی خواهند بود که در ایرلند زندگی میکنند.
پرتگال آماده است تا ۶۰ کودک مهاجر بدون همراه و بیمار را از کمپ های مهاجران در جزیره های یونانی بپذیرد. یکی از نمایندگان حزب سوسیالیت این کشور در پارلمان اروپا گفته این اقدام داوطلبانه و به خاطر پاندمی ویروس کرونا صورت می گیرد.
یک فرد مظنون در قضیه مرگ ۳۹ مهاجر ویتنامی در یک لاری یخچالی، در آیرلند دستگیر و به دادگاه معرفی شد. این فرد به چندین مورد از جمله قتل غیرعمدی و کمک به قاچاق مهاجران متهم شده و انگلستان درخواست استرداد او را کرده است.
یک شرکت کشتی رانی سویدنی خبر داده است که ١٦ مهاجر را در یک کانتینر در داخل یک کشتی این شرکت که از فرانسه به ایرلند میرفت، پیدا کرده است. ملیت مهاجران اعلانم نشده است.
در حالی که اوپن آرمز در بندر لامپدوسای ایتالیا در توقیف قرار دارد و اوشن وایکنگ اجازه یافته است سرنشینانش را در بندر لا والت مالتا پیاده کند، کشتی نجات مار جونیو پس از دو ماه توقف مأموریت نجات مهاجران در مدیترانه را از سر میگیرد.
کریستوف کاستانر، وزیر داخلهی فرانسه، روز جمعه ۲۳ اگست گفت در نتیجهی توافق میان کشورهای اروپایی قرار است ۳۵۶ سرنشین کشتی اوشن وایکنگ در مالتا پیاده شوند. فرانسه میگوید حاضر است ۱۵۰ سرنشین این کشتی را بپذیرد.
آیا تقاضای پناهندگی شما ردشده و مجبور شده اید به کشور مبداتان بازگردید؟ و یا شاید شما اجازه اقامت در اروپا دارید، اما فکر بازگشت به خانه را در سر می پرورانید؟ در این صورت شاید شما در کشور میزبان تان امکان استفاده از یک مرکز مشاوره را داشته باشید. در آن جا به شما کمک می شود تا برای بازگشت به وطن تان آمادگی های لازم را بگیرید.
کمیسیون اتحادیه اروپا درنظر دارد تا دو سال دیگر هزاران نیروی اضافی را برای محافظت از مرزهای این اتحادیه موظف سازد. قرار است شمار نیروهای آژانس هماهنگی محافظت از مرزهای اتحادیه اروپا پنج برابر افزایش یابد.