سه مهاجر در منطقه مرزی کرواسیا جان باختند
مقام های مسئول در کرواسیا از جان باختند سه مهاجر در منطقه مرزی این کشور خبر میدهند. پولیس توانسته است که دست کم ۲۰ مهاجر را از نزدیک رودخانه ساوا بازداشت کند.
مقام های مسئول در کرواسیا از جان باختند سه مهاجر در منطقه مرزی این کشور خبر میدهند. پولیس توانسته است که دست کم ۲۰ مهاجر را از نزدیک رودخانه ساوا بازداشت کند.
به اساس گزارشهای نشر شده در رسانهها، فرانتکس، یوروپل و اسپانیا در پایان ماه اکتوبر، بیش از ۳۸۰ تن را در مسیر بالکان و جنوب شرقی اروپا دستگیر کردهاند که گفته میشود ۱۵۹ تن از آنها متهم به قاچاق پناهجویان هستند.
در روزهای اخیر برخی از کشورهایی که در مسیر جاده بالکان موقعیت دارند، اقدامات امنیتی در مرزهای خود را تقویت کردهاند تا مانع عبور مهاجران از این مسیر شوند. چرا از تابستان امسال شمار بیشتری از مهاجران تلاش دارند از طریق جاده بالکان وارد اروپا شوند. مهاجر نیوز توضیح میدهد.
مقامهای بوسنیایی گروهی از مهاجران پاکستانی را به کشور شان اخراج کردند. بوسنیا هرزه گوین اولین کشور منطقه بالکان است که مهاجران بدون مدرک را اخراج میکند.
نگاه جهان در حال حاضر به پناهجویان اوکرایینی متمرکز شده و پناهجویان دیگر کشورها به مراتب به دست فراموشی سپرده شده اند. میلیونها تن از دیگر کشورها نیز در حال فرارند. گزارشی از وضعیت پناهجویان در مسیر بالکان.
به گزارش یک گروه امدادگر، یک کمپ مهاجران در بوسنیا بسته شده است و ۲۰۰ باشنده آن از جمله افغان ها به کمپ لیپا فرستاده شدند که در آن نزدیکی قرار دارد. به گفته گروه «No Name Kitchen» مهاجران به اجبار از پناه گاه های شان در آن منطقه اخراج شدند.
در نتیجه درگیری مسلحانه میان مهاجران افغان و پاکستانی در بوسنیا دست کم یک نفر کشته و یک نفر دیگر زخمی شده است. این درگیری در شهر بیهاچ رخ داده؛ شهری که یک اردوگاه بزرگ مهاجران در آن موقعیت دارد.
با شروع فصل بهار نه تنها شمار پناهجویانی که از مسیر بالقان به سمت اروپا میآیند بلکه بدبختی، خشونت و اقدام غیرقانونی به عقب راندن پناهجویان در مرزهای اتحادیه اروپا در کرواسیا نیز دوباره در حال افزایش است.
دادگاهی در هنگری(مجارستان) دو بوسنیایی را به اتهام قاچاق ۱۹ مهاجر از جمله ۱۷ افغان به اتریش، به زندان محکوم کرد. تطبیق حکم این دادگاه البته الزامی نیست.
وزارت داخله کرواسیا اعلام کرده است که سه تن از ماموران مرزی این کشور که در اعمال خشونت علیه مهاجران دست داشتند از کار برکنار شدهاند و قرار است تحت تحقیق قرار بگیرند. در روزهای گزارشهای متعددی در مورد رفتار خشونت آمیز مرزبانان کرواسیا با مهاجران منتشر شده است.
سازمان صلیب سرخ آلمان در نظر دارد که با راه اندازی یک پروژه جدید، پناهجویان گیرمانده در بوسنیا-هرزگوینا را کمک کند. این سازمان برای ۳۰۰۰ پناهجو مددرسانی خواهد کرد.
نمایندگان کلیسای پروتستان در آلمان، از به عقب راندن مهاجران در مرز بوسنیا با کرواسیا انتقاد کرده اند. ماموران پولیس کرواسیا به یک خانم حقوقدان این کشور گفته اند که اقدامات شان، بر اساس دستوراتی است که دریافت میکنند.