یک دختر افغان پس از یک سفر هفت ماهه با پای پیاده وارد ترکیه شد
آزا، دختر جوان افغان پس از یک سفر هفت ماهه از افغانستان به ترکیه با پای پیاده فرار نمود. اکنون در کشور ناروی به سر می برد و به دنبال پناهندگی است.
آزا، دختر جوان افغان پس از یک سفر هفت ماهه از افغانستان به ترکیه با پای پیاده فرار نمود. اکنون در کشور ناروی به سر می برد و به دنبال پناهندگی است.
رئیس شورای پناهنده گان ناروی می گوید که صدها هزار افغان آواره با نزدیک شدن فصل زمستان نیاز فوری به سرپناه، غذا و سایر کمک های بشردوستانه دارند. این شورا می خواهد کمک های بشردوستانه را به خانواده های آواره در۱۶ ولایت افغانستان توزیع کند.
پس از توقف اخراج پناهجویان رد شده افغان از فنلند و سویدن، اکنون ناروی نیز اعلام کرده است که اخراج افغانها را موقتاً متوقف کرده است. این کشور وخامت وضعیت امنیتی در افغانستان را دلیل این تصمیم خوانده است.
جسد آرتین، یک کودک ۱۵ ماهه کرد ایرانی که با چهار عضو دیگرخانوادهاش در کانال مانش غرق شده بودند پس از دو ماه در سواحل ناروی پیدا شد. این خانواده قصد داشت روز ۲۷ ماه اکتوبر ۲۰۲۰ همراه با گروهی از مهاجران در یک کشتی کوچک به انگلستان برود.
دیوان عالی اتحادیه اروپا گفته است که اگر درخواست پناهندگی یک پناهجو توسط ناروی رد شده باشد و او در کشورهای اتحادیه اروپا مجدداً تقاضای پناهندگی داده باشد، این کشورها باید این تقاضا را مجدداً به طور کامل بررسی کنند.
شمار درخواست های پناهندگی در اتحادیه اروپا در ماه سپتمبر دوباره افزایش یافته، اما هنوز هم کمتر از میزان قبل از همه گیری ویروس کرونا است. آمار رسیدگی به پرونده ها و قبولی درخواست های پناهندگی نیز بار دیگر بیشتر شده است. میزان قبولی پناهجویان افغان نیز اندکی بیشتر شده است.
یک مقام محلی آلمان تلاش دارد تا از اخراج یک پناهجوی همجنسگرای افغان جلوگیری کند. قرار است این پناهجو از آلمان به ناروی و از آنجا احتمالاً به افغانستان اخراج شود.
سازمان عفو بین المللی میگوید که اعتراضها علیه اخراج یک خانواده مهاجر افغان از ناروی و خودداری دولت افغانستان از پذیرفتن آن باعث شد اعضای خانواده به ناروی برگردانده شوند.
وزارت امور مهاجرین وعودت کنندگان افغانستان میگوید که با پس فرستادن یک خانواده چهار نفری افغان از ناروی موافقت نکرده است. انتظار میرفت که این افراد به کابل فرستاده شوند، اما از نیمه راه به ناروی بر گردانده شدند.
۳۴ سال از زمانی که با معاهده شینگن مرزهای داخلی در اتحادیه اروپا محو شد و تقریبا سه دهه از زمانی که دیوار برلین فروریخت، می گذرد. اشخاصی که در اتحادیه اروپا زندگی می کنند، این احساس را دارند که مرزها باز است، اما آیا واقعا همینطور است؟ یک کار تحقیقاتی جدید نشان می دهد که تعداد دیوارها در این اتحادیه رو به افزایش است.
بر بنیاد گزارشهای سازمانهای غیر دولتی، تمامی کودکان افغان که از اروپا به افغانستان اخراج شدهاند با تهدید به مرگ و استخدام توسط گروههای مسلح مواجه هستند. باور این وضعیت برای زهرا، دختر افغان که چهار سال پیش از نروژ با خانواده اش به افغانستان اخراج شده، مشکل است. سونیا غزالی، خبرنگار رادیوی بینالمللی فرانسه «ار اف ای» با زهرا در کابل ملاقات کرده است.
دنمارک و ناروی در نظر دارند که یک مرکز بود و باش را برای پناهجویان زیرسن در کابل ایجاد کنند. در صورت عملی شدن این طرح، قرار است پناهجویان اخراج شده در این مرکز نگهداری شوند.