مراسم عبادت دسته جمعی به هدف جلوگیری از اخراج یک خانواده دریک کلیسای هالندی
مراسم عبادت دسته جمعی به هدف جلوگیری از اخراج یک خانواده دریک کلیسای هالندی

تلاش و تقلای یک کلیسای کوچک برای جلوگیری از اخراج یک خانواده از هالند ثمربخش بود. حکومت هالند می خواهد تقاضاهای پناهندگی صدها کودک قبول نشده را بازبینی کند. قانون هالند ادارات دولتی را از ورود به کلیسا در حین مراسم عبادت منع کرده است.

پس از این حکومت هالند خبر از انجام تغییراتی در سیاست مهاجرت داد، یک کلیسای پروتستان در هالند روز چهارشنبه مراسم عبادت بدون وقفه‌ای را که برای جلوگیری از اخراج یک خانواده پناهجوی ارمنی آغاز کرده بود، پایان داد. این مراسم از ماه اکتوبر آغاز شده بود.

یک کلیسای کوچک در یک منطقه مسکونی واقع در نزدیکی دن هاگ، اعلام کرد که به عبادت سه ماهه پایان می‌دهد. یک روز پیش از آن، ائتلاف بر سر قدرت در هالند اعلام کرده بود که تقاضاهای پناهندگی صدها کودک را که قبلا ردشده بود، بازبینی می‌کند. 

هزاران عبادت کننده برای جلوگیری از اخراج خانواده تام رازیان، بدون وقفه دعا می خواندند. این خانواده متشکل از پدر و مادر، دو دختر و یک پسر است. مراسم عبادت روز چهارشنبه در ساعت ۳۰:۱ بعد از ظهر پایان یافت و پس از آن یک مهمانی برگزار شد.

در بیانیه تئو هِتِما، یک مقام کلیسایی آمده است: «این توافقی که سیاستمداران روز سه‌شنبه به آن دست یافتند، به خانواده هایی مانند تامرازیانس در هالند، چشم انداز یک آینده مطمئن را عرضه می‌کند».

در ادامه بیانیه هتما آمده است: «ما از این که برای صدها خانواده پناهجو در هالند شرایط یک آینده امن فراهم شده است، سپاسگزار هستیم».

پدر خانواده در ارمنستان تهدید به مرگ شده است

خانواده تامرازیان پس از این که پدر این خانواده به خاطر فعالیت‌های سیاسی تهدید به مرگ شد، از ارمنستان فرار کرد. آن‌ها از ۹ سال پیش بدین‌سو در هالند زندگی می‌کنند.

پس از این که مقام‌های هالندی درخواست پناهندگی آن‌ها را رد کردند، این خانواده در کلیسا پناه گرفت. اما آن‌ها گفتند که این تصمیم بر فرزندانشان که ۱۴، ۱۹، ۲۱ سال دارند، تاثیر می‌گذارد و به این خاطر تقاضای تجدید نظر کردند.

در چارچوب این توافق پارلمانی تقاضاهای پناهندگی حدود ۷۰۰ طفل که در هالند به دنیا آمده و بزرگ شده اند ، بررسی خواهد شد. حزب مردم برای آزادی و دموکراسی «VVD» به رهبری مارک روته، نخست وزیر هالند با این توافق تا لحظه آخر مخالفت می کرد. 

رسانه رادیو و تلویزیون عمومی هالند «ان او اس» گزارش داد که دوسیه‌های پناهندگی این گروه دوباره مورد بررسی قرار خواهد گرفت و انتظار می‌رود که پس از آن به حدود ۹۰ درصد از آن‌ها اجازه  اقامت در هالند داده شود. 

رسانه «ان او اس» افزود، از آن جایی که مقام‌های هالند اجازه نداشتند والدین را بدون فرزندانشان اخراج کنند، احتمالا بیش از ۱۳۰۰ کودک و بزرگسال تقاضای پناهندگی دریافت می‌کنند.

به گفته درک اشتگه من، سخنگوی کلیسا، دوسیه خانواده تامرازیان نیز در شمول این موارد است. او به خبرگزاری هالندی «ای ان پی» گفت که «شماری از نمایندگان پارلمان که از اعضای احزاب بر سرقدرت هستند، به او (دراین باره) اطمینان خاطر داده اند» و این خبر «دلیلی برای خوشی و خوشحالی» است

 

در همین زمینه