اداره مهاجرت و ادغام فرانسه میگوید که در سال ۲۰۲۱، شمار مهاجرانی که از آبهای شمال فرانسه توسط امدادگران نجات داده شده و به سرپناهها انتقال یافتند، نسبت به سال قبلی سه برابر افزایش یافته است. سال گذشته رقم مهاجرانی که از کانال مانش عبور کردند به ۲۸ هزار نفر رسید.
دیدیه لیشی، رئیس اداره مهاجرت و ادغام فرانسه (اوفی) روز دوشنبه ۱۰ جنوری اعلام کرد که «در سال ۲۰۲۱ رقم افرادی که از آبهای کاله نجات داده شده و به سرپناهها انتقال یافتند ۱۰۰۲ تن بود.»
این رقم نسبت به سال ۲۰۲۰ که به ۳۴۱ تن میرسید ۱۹۴ درصد افزایش را نشان میدهد. رئیس اوفی گفت که تلاش مالی برای رسیدگی به این مهاجران «پیوسته در حال افزایش است.»
به گفته اوفی، در سال ۲۰۲۱ شمار مهاجرانی که از خیمههای خودسرانه در مناطق شمال فرانسه به سرپناهها انتقال داده شدند نیز ۲۳۹ درصد افزایش یافته و به ۳۱۱۰۳ رسیده است. این رقم در سال۲۰۲۰ به ۹۱۷۲ تن میرسید.
در همین باره: گراند سنت: انتقاد سازمانهای خیریه از تخلیه یک کمپ متشکل از ۸۰۰ مهاجر
از جمله رقم یاد شده در سال ۲۰۲۱، شمار افراد مربوط به خانوادههای «آسیب پذیر» ۲۲۷۳ تن بود که نسبت به رقم ۱۱۵۸ در سال قبلی، دو برابر افزایش یافته است.
در تازه ترین مورد درسال ۲۰۲۲، فرمانداری پادوکاله در شما خبر داد که ۲۶ مهاجر بی سرپناه از کاله به سرپناههای فوری انتقال یافتند. در خبرنامه گفته شده که تمامی مهاجران میتوانند در روزهای رسمی برای جابجا شدن در سرپناهها مراجعه کنند. خانوادهها و افراد زیرسن در تمامی روزهای هفته پذیرفته میشوند.
رقم ریکارد عبور مهاجران از کانال مانش
اقدامات برای انتقال مهاجران بی سرپناه به مساکن درحالی افزایش یافته که در سال ۲۰۲۱ رقم مهاجرانی که از کانال مانش عبور کرده و به انگلستان رفتند به بیشتر از ۲۸۰۰۰ مهاجر رسید.
در این میان در پایان ماه نومبر، ۲۷ مهاجر در اثر غرق شدن کشتی حامل آنان در آبهای اطراف کاله جان خود را از دست دادند. این بزرگترین رقم تلفات جانی در مسیر کانال مانش محسوب میگردد.
در همین زمینه: کانال مانش: مراسم دعا برای چهار مهاجر افغان و شناسایی آخرین جسد
دیدیه لیشی گفت که «نادیده گرفتن تلاشهای دولت برای رسیدگی به وضعیت پیچیده مهاجران در کاله، بحثها درباره مهاجرت را هر چه بیشتر تنشآلود خواهد کرد.» دیدیه لیشی تلاش دارد از ماه اکتوبر به این سو برای حل اختلافات میان مهاجران ناراضی از خدمات مورد نیاز در کاله و دولت، میانجیگری کند.
این در حالیست که سازمانهای خیریه دولت را به اعمال سیاست ترغیب مهاجران به ترک مناطق سواحلی متهم میکنند. در ماههای اکتوبر و نومبر سال گذشته تعدادی از فعالان حقوق مهاجران در کاله در اعتراض به سیاست دولت اعتصاب غذا کردند.
بیشتر بخوانید: غرق شدن مهاجران در کانال مانش: دولت قاچاقبران را مقصر میداند و سازمانهای خیریه دولتها را