آلمان، سال ۲۰۲۱، گروهی از پناهجویان به میدان هوایی هانوفر رسیدند/عکس: Julian Stratenschulte/dpa/picture-alliance
آلمان، سال ۲۰۲۱، گروهی از پناهجویان به میدان هوایی هانوفر رسیدند/عکس: Julian Stratenschulte/dpa/picture-alliance

حکومت آلمان فدرال نسبت به احکام محکمه عالی اروپا در مورد الحاق خانواده های پناهجویان واکنش نشان داد و اعلام کرد که آنها در اولیت قرار دارده و اجرایی می کند.

حکومت آلمان در پاسخ به سوال جناح حزب چپ در پارلمان اعلام کرد، وزارت خارجه برای این که تصمیم گیری ها در این باره تا حد امکان تسهیل شوند، به تاریخ ۹ سپتمبر به نمایندگی های خارج از کشور دستور داده «به درخواست های الحاق خانواده ها تا حد امکان، اولویت داده شده و به آن ها رسیدگی شود.»

نخست روزنامه های گروه رسانه ای فونکه دراین باره گزارش دادند. پاسخ حکومت آلمان فدرال به دست خبرگزاری آلمان «دی پی ای» نیز رسیده است.

بیشتر بخوانید: سازمان‌ها: حکومت آلمان روند الحاق اعضای خانواده کودکان پناهجو را تسریع کند

در ادامه پاسخ حکومت آلمان فدرال آمده است، به نمایندگی های این کشور در خارج گفته شده «فرزند در صورتی هم خوردسال به شمار می آید که قبل از ارائه درخواست ویزا به سن ۱۸ رسیده باشد و درخواست ویزا در طول سه ماه پس از به رسمیت شناخته شدن به عنوان پناهجو ارائه شده باشدږ» افزون براین قرار است به درخواست های ویزایی که در طی آن ها کودک در زمان تصمیم گیری هنوز خوردسال بوده، اما به زودی به سن قانونی (۱۸ سالگی) می رسد « کماکان با دادن اولویت رسیدگی شودږ»

قاضیان محکمه عالی اروپا در لوگزامبورگ در اوائل ماه اگست با صدور حکم اعلام کرده بودند، درخواست فرد پناهجو را نمی شود به این دلیل رد کرد که او در طول رسیدگی به آن به سن قانونی (۱۸ سالگی) رسیده است.

این حکم در ارتباط با دو موردی صادر شده بود که طی آن نهادهای دولتی آلمان درخواست های الحاق اعضای خانواده ها را به این دلیل رد کرده بودند.

در ادامه پاسخ حکومت آلمان راجع به آن دسته از دوسیه هایی در محکمه که باید به آن ها رسیدگی شود و محتوای مشابهی دارند، آمده است، وزارت خارجه ویزاهای درخواست شده را صادر خواهد کرد.

در ادامه این پاسخ آمده است، برای رسیدگی بیشتر به درخواست های الحاق خانواده های پناهجویان، در حال حاضر بخش ویژه ای در اداره فدرال امور خارجه «Bundesamt für Auswärtige Angelgenheiten» در حال تاسیس است.

بیشتر بخوانید: «درخواست مدرک زبان آلمانی برای الحاق اعضای خانواده از بین برود»

کلارا بونگر، سخنگوی جناح چپ آلمان در زمینه مسائل مربوط به پناهجویان، از این اقدام حکومت استقبال کرد. او به روزنامه های گروه رسانه ای فونکه افزود، البته آسیب هایی که تا به حال «به خاطر موضع منفی گرایانه حکومت آلمان وارد شده» عظیم است. او افزود: «کودکان بدون همراه و نیازمند محافظت به صورت غیرقانونی سال های متمادی از والدین شان جدا نگه داشته شده و به والدین نیز اجازه الحاق فرزندانشان به آن ها داده نشده است.» 

 

در همین زمینه