قایق نجات مهاجران در کانال مانش. عکس: مهاجرنیوز
قایق نجات مهاجران در کانال مانش. عکس: مهاجرنیوز

بر اساس آمار رسمی مقامات بریتانیا ۴۴۲ مهاجر که در چندین قایق سوار بودند، یکشنبه گذشته از راه کانال مانش به بریتانیا رسیدند. در همین حال، مقامات فرانسوی از نجات ۵۳ پناهجو در این کانال خبر می‌دهند.

بر اساس آمار وزارت دفاع بریتانیا، یکشنبه گذشته 22 جنوری ۴۴۲ پناهجو از راه کانال مانش به بریتانیا رسیدند. مقامات گفتند که این مهاجران در ۱۰ قایق سوار بودند. این بالاترین تعداد پناهجویانی است که از ابتدای سال جاری به بریتانیا وارد شده اند.

به گزارش جی بی نیوز این مهاجران سفر خود را از سواحل دانکرک و بولونی از فرانسه به سمت سواحل بریتانیا آغاز کردند. در بیانیه مقامات آمده است که نخستین قایق مهاجران عصر روز شنبه گریولین را به مقصد بریتانیا ترک کرده است. در این قایق ۴۰ تن سوار بودند که توسط نیرو های دریایی بریتانیا نجات یافتند.

مرتبط: کانال مانش: بیش از ۱۰۰ مهاجر وارد بریتانیا شدند

هفته گذشته بیش از ۱۰۰ مهاجر که بر دو قایق سوار شده بودند از کانال مانش عبور کرده و به بریتانیا رفتند. همچنان یک گروه ۴۴ تن از مهاجران در دوم جنوری از طریق دریا وارد بریتانیا شدند.

بیش از ۵۰ مهاجر در سواحل کاله نجات یافتند

همزمان مقامات فرانسوی می‌گویند که یکشنبه گذشته ۵۳ مهاجر را در کانال مانش نجات دادند. پرفکتور دریای مانش و شمال فرانسه در بیانیه ای مطبوعاتی گفته است که کشتی قایق حامل مهاجران در آب های ساحلی پادو کاله با مشکل مواجه شده بود.

این مهاجران که توسط مرکز عملیات نظارت و نجات در منطقه یاری شده اند، جهات معاینات به کارکنان صحی و سپس به پلیس مرزی تحویل داده شدند.

بر اساس آمار دولت بریتانیا در سال گذشته بیش از هر زمانی دیگر، مهاجران با قایق های کوچک خود را به بریتانیا رسانده‌اند. وزارت دفاع این کشور تایید کرده است که رقم افرادی که با قایق های کوچک در سال ۲۰۲۲ خود را به بریتانیا رسانده‌اند، بیش از۴۵ هزار مهاجر بوده است.

پیش از این در گزارش پارلمان بریتانیا عنوان شده بود که در سال ۲۰۲۲ حدود ۶۰ هزار مهاجر با قایق های کوچک به بریتانیا آمده اند. جی بی نیوز سپس با توجه به این منبع گفت که تعداد مهاجرانی که به بریتانیا می‌آیند ممکن است در سال جاری دو برابر شود.

کانال مانش بین فرانسه و بریتانیا یکی از پر ازدحام ترین راه های دریایی جهان است. بر اساس گزارش سازمان بین المللی مهاجرت، از سال ۲۰۱۴ حداقل ۲۰۵ مهاجر در این کانال غرق یا ناپدید شده‌اند.

 

در همین زمینه