جیورجیا ملونی، نخست وزیر ایتالیا با اعضای خانواده ها و بازماندگان سانحه واژگونی قایق دیدار کرد. در اعلامیه ای که توسط دفتر او نشر شده، آمده است که ملونی در این دیدار مراتب همدردی عمیق و همبستگی اش را با آن ها اعلام کرده است.
افزون براین، این سیاستمدار راستگرا اطمینان داده است که جستجو برای پیدا کردن أجساد مفقود شدگان ادامه خواهد یافت. مدت ها بود که جامعه ایتالیا انتظار چنین حرکتی را از ملونی داشت.
در آواخر فبروری در برابر سواحل کالابریا، ۸۶ مهاجر به شمول ۳۵ فرد خوردسال در طی سانحه واژگونی یک قایق جان باختند.
بیشتر بخوانید: امدادگران: ایتالیا از "تکتیک مرگبار تاخیر در عملیات نجات" استفاده میکند
در ادامه این اعلامیه آمده است که ایتالیا کماکان سعی می کند درخواست های بازماندگان سانحه را دال بر پذیرش و الحاق به اعضای خانواده های شان در کشورهای اتحادیه اروپا به خصوص در آلمان برآورده کند. این اعلامیه در روز پنجشنبه نشر شده است.
ملونی همچنین در این دیدار به حاضران در مورد مبارزه با بحران ها در کشورهای مبدا پناهجویان اطمینان داد.
نخست وزیر ایتالیا در طی این دیدار بر خط مشی حکومت ایتالیا بر مبارزه با قاچاقبران انسان تاکید کرد. او از اعضای خانواده های قربانیان پرسید که تا چه اندازه از خطرات عبور از بحیره مدیترانه آگاهی داشته اند.
هفته ها است که هزاران مهاجر با عبور از بحیره مدیترانه به ایتالیا می رسند. آن ها اغلب در قایق های عمدتا نامناسب سفرشان را از افریقا به مقصد اروپا آغاز می کنند.
بیشتر بخوانید: قایق غرق شده در آبهای ایتالیا: رقم قربانیان به ۶۷ تن رسید
براساس آمار رسمی، ایتالیا در این سال بیش از ۲۰ هزار مهاجر را راجستر کرده است. در طی دو سال گذشته، شمار آن ها در همین دوره زمانی هربار به حدود ۶ هزار تن می رسید.