محکمه اداری فدرال آلمان در شهر لایپزیگ/عکس: Björn Trotzki/Imago
محکمه اداری فدرال آلمان در شهر لایپزیگ/عکس: Björn Trotzki/Imago

شورای پناهجویان مونشن به دلیل اینکه در یکی از نواحی ایالت بایرن آلمان از ورود کارمندان این شورا به یک مرکز پذیرش پناهجویان جلوگیری شده بود، به محکمه اداری فدرال شکایت کرده بود. حالا محکمه اداری درخواست تجدیدنظر شورای پناهجویان را رد کرده است.

شورای پناهجویان مونشن با استفاده از یک بس اطلاع رسانی بیش از ۲۰ سال است که در مونشن و اطراف آن به پناهجویان مشوره می دهد و به آن ها امکان مشاوره در زمینه روند پناهندگی را ارائه می کند. 

بیشتر بخوانید: محکمه‌ای در آلمان اخراج یک پناهجوی افغان را رد کرد

در ۲۰۱۸ از دسترسی این گروه به تاسیسات «انکر» توسط حکومت محلی بایرن علیا «Oberbayern» جلوگیری شد، با این استدلال که ورود «بدون دلیل مشخص» ممکن نیست. به این خاطر این سازمان غیردولتی از حکومت حاکم در ایالت بایرن شکایت کرده بود. اما محکمه اداری در مونشن این اقدام مقامات اش را تایید کرده بود.

در «مراکز انکر» همه مراحل رسیدگی به درخواست های پناهندگی پس از رسیدن به آلمان انجام می شود.

حالا محکمه اداری فدرال آلمان درخواست تجدیدنظر شورای پناهجویان را با این استدلال رد کرد که هیچ حق قانونی برای ورود به مراکز محل سکونت پناهجویان وجود ندارد، نه براساس قوانین ملی و نه براساس قوانین اروپایی.

بیشتر بخوانید: محکمه اداری آلمان: بررسی موبایل پناهجوی افغان غیرقانونی بود

به این خاطر شورای پناهجویان نمی تواند حق ورود بس اطلاع رسانی اش را به این گونه مراکز مطالبه کند. چرا که دسترسی به کمک های حقوقی، مشاوران و یا سازمان ها مستلزم این است که یک فرد پناهجو درخواستی در این زمینه ارائه کرده باشد و چنین نیازی را داشته باشد.

محکمه در ادامه گفت که به این خاطر امکانات پناهجویان برای دسترسی به مشاوره «بیش از حد محدود نمی شود».


 

 

در همین زمینه