نمایی از پارلمان آلمان که از آن به عنوان «بوندس تاگ» یاد می شود./عکس: picture-alliance/dpa/J. Büttner
نمایی از پارلمان آلمان که از آن به عنوان «بوندس تاگ» یاد می شود./عکس: picture-alliance/dpa/J. Büttner

ماموریت نیروهای ارتش آلمان در بحیره مدیترانه به مدت یک سال تمدید شد. مبارزه با قاچاق انسان و جلوگیری از صادرات غیرقانونی مواد نفتی خام، بخشی از این ماموریت می‌باشند.

بر بنیاد تصمیم تازه پارلمان فدرال آلمان (بوندستاگ)، قرار است اردوی آلمان «بوندس‌ور» در ماموریت دریایی اتحادیه اروپا موسوم به «ایرینی» به مدت یک سال دیگر، سهم بگیرد. این ماموریت به هدف جلوگیری از ارسال اسلحه به لیبیا، مبارزه با قاچاق انسان و ممانعت از صادرات غیرقانونی نفت خام انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: کشتی های عملیاتی ماموریت "ایرینی" اتحادیه اروپا صدها تن را در بحر نجات دادند  

گفته می‌شود که در این ماموریت مبارزه در برابر تجارت غیرقانونی اسلحه به لیبیا، با استفاده از کشتی، هواپیما و ماهواره صورت می‌گیرد.

در عملیات اتحادیه اروپا، می‌توانند تا حدود ۳۰۰ سرباز آلمانی اشتراک داشته باشند. اما براساس اطلاعات وزارت دفاع آلمان در حال حاضر تعداد آن ها بسیار کمتر است و فقط به ۳۰ نیروی نظامی می‌رسند.

در مورد دلایل ادامه ماموریت به این اشاره شد که «تحریم سلاح» ملل متحد «به صورت ممتد نقض» می‌شود. همچنین « جنگجویان، نیروها و سربازان مزدور» کماکان در کشور حضور دارند و افزون بر این پروسه تنظیم شده ای برای خلع سلاح ملیشه های لیبیا نیز ایجاد نشده است.

بیشتر بخوانید: رئیس پارلمان اتحادیه اروپا: باید جان مهاجران را در بحیره مدیترانه نجات دهیم

از سال گذشته به اینسو، آموزش گارد ساحلی لیبیا دیگر بخشی از ماموریت آلمان نیست. دلیل آن برخورد نیروهای این گارد با پناهجویان و مهاجران و همچنین با سازمان های غیردولتی عنوان شده است. این سازمان های غیردولتی تلاش می‌کنند که انسان های در معرض خطر در بحیره مدیترانه را از مرگ نجات دهند.

 

در همین زمینه