نانسی فیزر، وزیر داخله آلمان فدرال/عکس: Dursun Aydem/AA/picture-alliance
نانسی فیزر، وزیر داخله آلمان فدرال/عکس: Dursun Aydem/AA/picture-alliance

وزیر داخله آلمان خواهان این شد که برای مهار مهاجرت غیرقانونی شمار ماموران پولیس در مرزها با پولند و چک افزایش پیدا کند. اخیرا فشارهای سیاسی بر حکومت آلمان به خاطر افزایش مهاجران غیرقانونی تشدید شده است.

 وزارت داخله آلمان فدرال روز پنجشنبه گفت: «پولیس فدرال بازرسی های تصادفی را ( در این نقاط مرزی) افزایش داده است». همچنین به گفته این وزارت، ماموران محلی در مرز توسط واحدهای سیار و ثابت حمایت می شوند. 

در آلمان اخیرا فشارهای سیاسی بر حکومت فدرال به خاطر سیر صعودی موارد ورود غیرقانونی به آلمان تشدید شده است و گویا تقاضای وزیر داخله آلمان و تشدید بازرسی های تصادفی در مرزها در واکنش به این فشارها بوده است.

بیشتر بخوانید: اتریش خواستار حمایت آلمان در ایجاد مراکز پناهندگی در خارج از اتحادیه اروپا شد

پولیس فدرال برای تقویت نیروهای مرزی در ایالت شرقی زاکسن، دو واحد اضافی ماموران پولیس ضد شورش را در آن جا مستقر کرده است.

روز چهارشنبه اعلام شد که فیزر ایده کنترول ثابت مرزی در مرزهای آلمان با پولند و جمهوری چک را رد کرده است.

نظر او در این باره در یک نامه وزارت داخله به دو وزیر داخله ایالات براندنبورگ و زاکسن منعکس شد. یک کاپی از آن به دست خبرگزاری آلمان «دی پی ای» رسیده است.

در این نامه وزارت داخله آمده است، از سرگیری موقت کنترول مرزهای داخلی می تواند نظم عمومی و یا امنیت داخلی را به صورت جدی به خطر بیاندازد و چنین اقدامی باید «آخرین گزینه» باشد.

Refugees arriving at Hanover airport in Germany, 2021 | Photo: Julian Stratenschulte/dpa/picture-alliance
Refugees arriving at Hanover airport in Germany, 2021 | Photo: Julian Stratenschulte/dpa/picture-alliance


اتحادیه پولیس آلمان نیز نسبت به کآرآمدی کنترول های ثابت مرزی در مرزها با پولند و چک تردید دارد.

اندریاس روس کوپف، رئیس این اتحادیه روز پنجشنبه در مصاحبه با یک کانال رادیویی گفت: «کنترول ثابت مرزی در زمینه ارائه درخواست پناهندگی أصلا هیچ کمکی به ما نمی کند».

او افزود، درخواست همه متقاضیان پناهندگی در مرزها به اداره مهاجرت و پناهندگی آلمان (بامف) ارجاع داده می شود که بعد آن ها را بررسی می کند.

نانسی فیزر، وزیر داخله آلمان روز پنجشنبه گفت، امیدوار است که در ماه جون در زمینه اصلاح قوانین پناهندگی توافق به دست آید. کشورهای عضو اتحادیه اروپا سال ها است که در این زمینه با یکدیگر اختلاف دارند و به هیچ نتیجه ای نرسیده اند.

بیشتر بخوانید: مقام‌های آلمانی اقدامات سختگیرانه را در کنفرانس مهاجرت تصویب کردند

فیزر افزود: «به نظر من اگر ما طی ماه های آینده به توافق دست نیابیم، شینگن به خاطر می افتد». منظور او حوزه شینگن در اروپا است که شهروندان کشورهای عضو برای سفر در آن جا نیازی به ویزا ندارند.

در حالی که در حوزه شینگن آزادی سفر وجود دارد، برخی از کشورهای عضو بازرسی های مرزی را از سر گرفته اند. تعداد بسیار زیادی از کشورهای اتحادیه اروپا عضو این حوزه هستند.








 

 


فیزر افزود: «و البته ۸ جون بسیار مهم است. اگر ما در این تاریخ به توافق دست یابیم، خیلی خوب می شود».

 


وزیران داخله اتحادیه اروپا می خواهند به تاریخ ۸ جون در لوگزامبورگ در زمینه اصلاح قوانین پناهندگی به بحث و گفتگو بنشینند.


کشورهای عضو اتحادیه اروپا در حال حاضر برای حصول توافق بر سر بخش های مهم اصلاح سیستم پناهندگی اروپایی بسیار تلاش می کنند. 

 

به خصوص در زمینه رسیدگی مقدماتی به درخواست های پناهندگی در مرزهای بیرونی اروپا و تقسیم احتمالی پناهجویان در میان کشورهای اروپایی اختلاف نظر وجود دارد. 


فیزر در ادامه گفت، اگر نتوانیم در ماه جون به یک توافق دست یابیم، مذاکرات می توانند بعدا برگزار شوند. او افزود: «اما ما درحال حاضر باید برای کسب موفقیت به تاریخ ۸ جون تلاش زیادی بکنیم».


 

گرهارد کارنر، همتای اتریشی او که فیزر قبلا با او صحبت کرده بود، نظر مشابهی دارد. او گفته است: «ما باید دست به کار شویم و در سطح اروپایی قدمی به جلو برداریم». 

 

در همین زمینه